schilderofferte
Binnen 24 uur een all-in offerte
  • Home
  • Schilderwerk zakelijk

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Als het er niet goed uitziet heeft dat een negatief effect op uw klanten. Gemotiveerd zal uw personeel er waarschijnlijk ook niet van worden.

Zorg voor een professionele uitstraling en laat uw bedrijfspand schilderen door ons. Wij leveren snel mooi resultaat.

Laat uw telefoonnummer hier achter, dan bellen we u binnen één werkdag terug.

Schilderwerk binnen en buiten

Grote oppervlakten, alles strak in de lak -of muurverf-. We werken snel en vakkundig. Al onze vakschilders zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring.

Materiaal en klimmaterieel kopen en huren we collectief in. Van het voordeel dat we hebben profiteert u mee: we bieden scherpe prijzen.

Graag komen we bij u langs om te zien wat er moet gebeuren. Laat hier uw telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Coatings: vloeren, constructie en brandwerend

Alles is te verven, alleen voor sommige dingen heb je een meer bijzondere verf nodig èn kennis van zaken.

Zoals voor een (beton)vloer. Die moet natuurlijk zeer slijtvast zijn. Het is wel zo duurzaam als de coating een lange levensduur heeft.

Ook voor constructiewerk gebruiken we hoogwaardige coatings. Noodzakelijk, want roest is de grootste vijand van metaal. Wij zorgen dat uw constructie goed beschermd is.

Ook op het gebied van brandwerende coatings hebben we ruime ervaring. We komen graag even bij u langs om te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Geïnteresseerd? Vraag hier een offerte aan. 

icon-login